123 Rideskole / Ridehal / Fantastisk pris! / Producent - Protan Elmark
Kontakt os
Skriv til os
Konfigurer din hal
Vælg sprog
MENU
Se interiøret

Ridehaller til rideskoler

Se udenfor
Et moderne alternativ til permanente genstande

Et moderne alternativ til permanente genstande

Rideskolehaller

Rideskolehaller er et moderne alternativ til permanente faciliteter, der fungerer som professionelle stutterier eller rideskoler. Året rundt, let og mobil ridehal lige fra producenten, er også en fantastisk måde at udvide det tilrådeværende område og skabe for eksempel yderligere træningsplads. En sådan investering er meget lavere end i en traditionel tung bygning, som skal kunne rumme en rideskole!

MODERNE RIDESKOLEHALLER TILPASET TIL BEHOVET

Helårs telte til rideskoler

Indendørs rideskole for heste, ligesom i permanente faciliteter, er designet til brug året rundt. I modsætning til tunge bygninger er investerings og implementeringstiden meget kortere. Eksisterende rideskolehaller kan også ændres selv under brug efter behov og udvide dem med yderligere moduler. Protan Elmarks konstruktioner - telte, ridning eller hoppetræninghaller klarer sig godt uanset årstid - komponenter af høj kvalitet sikrer fuld sikkerhed, selv i snedækkede områder. Brug af sandwichpaneler giver større isolering og lavere temperaturtab om vinteren.

 Helårs telte til rideskoler

360° gåtur

Virtuel gåtur

Vi inviterer dig til en virtuel gåtur rundt i en af vores telthaller. Se vores hall ikke kun udefra, men også kig ind i dets interiør. Ved at komme ind i ståltelthallen vi har designet, kan du se, hvorfor sådanne faciliteter er blevet så populære.

Tilgængelige
typer af beklædning
PVC haller til hesteridning

PVC er en let og holdbart materiale, der garanterer effektiv beskyttelse mod regn og vind. Materialets specielle struktur slipper lyset inde i hallen, så du ikke behøver kunstig belysning under træningen - før skumring.

Tilgængelige
typer af beklædning
Rideskolehaller af trapezformet plader

Beklædning lavet af metalplade er kendetegnet ved dens stivhed og styrke. Solidt trapezformet plade med korrekt tykkelse giver tilstrækkelig beskyttelse mod skiftende vejrforhold.

Tilgængelige
typer af beklædning
Rideskolehaller af sandwichpaneler

Sandwichpaneler giver fremragende termisk isolering. En sådan beklædning opfylder også alle krav til brandbeskyttelse, og det er årsagen til at de anvendes til konstruktion af industrielle telte.

Tilgængelige
konstruktionstyper
Rideskolehaller - aluminiumsstruktur

Det lette design af aluminiumprofiler muliggør hurtig implementering ved såvel produktion og ved samling af enhederne . Det er multifunktionelt og et individuelt design og projekt afhænger af dets anvendelse. Kan bruges til events, markeder, lager, sportshaller og endog industrielle løsninger.

Tilgængelige
konstruktionstyper
Rideskolehaller - stålkonstruktion

En solid løsning baseret på rammer lavet af lukkede stålprofiler. Giver større modstand mod snebelastninger. Især brugt i lager- eller industrielle haller.

Tilgængelige
konstruktionstyper
Rideskolehaller - stålkonstruktion op til 120 kg sne / m2

Perfekt til områder med risiko for kraftigt snefald. Det består af rammer lavet af lukkede stålprofiler. Anbefales til opførelse af lagre, industrielle og andre haller.

De sikreste haller på markedet

Med os er du i god selskab!

Nogle af vores kunder

Send forespørgsel

Administratoren af dine data er PROTAN ELMARK
KLIK og lær mere om at beskytte dine data.
Samtykke til behandling af personoplysninger
Samtykke til kontakt ad elektronisk vej (e-mail)

Ring til os

+48 61 813 45 23

Eller direkte med salgsafdelingen