Kontakt os
Skriv til os
Konfigurer din hal
Vælg sprog
MENU

Architen Landrell

Fremstillingsperioden var ekstremt kort.

KAUST-projektet blev skabt ud fra protektorens ønske om at arrangere en spektakulær åbningsceremoni for det eponyme universitet, der er placeret ca. 80 km nord for Jeddah, Saudi-Arabien, i byen Thuwal.
Tre bygninger blev konstrueret, og vi fik til opgave at fremstille og installere PVC-membranerne til Ceremoniel Theatre og Exhibition Hall. Disse målte ca. 22.000 kvadratmeter.
Ceremonial Theatre var vært for selve indvielsesceremonien, og udstillingshallen var et interaktivt område, der præsenterede alle aspekter af KAUST såvel som milepæle i arabisk, islamisk og verdensvidenskabelig historie.
På grund af ekstreme pres på vores egen produktionskapacitet blev beslutningen taget at overlade skæring, svejsning og generel fabrikation af PVC-membranen til Protan-Elmark i Posnan, Polen.
Fremstillingsperioden var ekstremt kort, og det var vigtigt, at vi entrerede med et firma, der havde både faciliteter og ekspertise til at levere et kvalitetsprodukt til tiden.

Send forespørgsel

Administratoren af dine data er PROTAN ELMARK
KLIK og lær mere om at beskytte dine data.
Consent to the processing of personal data
Consent to contact in electronic form (e-mail)

Ring til os

+48 61 813 45 23

Eller direkte med salgsafdelingen

Dette websted bruger cookies til statistiske, analytiske og markedsføringsmæssige formål, herunder for at undersøge dine interesser.
Du kan specificere betingelserne for opbevaring og adgang til cookies i din browser. Mere