Kontakt os
Skriv til os
Konfigurer din hal
Vælg sprog
MENU

Grupa Azoty

"Grupa Azoty Zakłady Azotowe Kędzierzyn SA anbefaler PROTAN ELMARK med hovedkvarter i Dębno, ul. Czereśniowa 17 som en pålidelig samarbejdspartner. "

PROTAN ELMARK har imellem 08/11/2019 og 31/01/2020 leveret og monteret et teltlagerhus ved Grupa Azoty Zakłady Azotowe Kędzierzyn SA med dimensioner 30x14x 5 m, fremstillet af 60 mm sandwichpanelvægge og PVC-tag med SANFLEX-isolering. PROTAN ELMARK varetog ligeldes den tekniske dokumentation og anmeldelsen hos Poviat Myndighederne, De udviklede, producerede og monterede hallen. Alt blev udført rettidigt i henhold til aftalen - uden mangler. Love og regler for sundhed og sikkerhed, brandbeskyttelse og miljøbeskyttelse blev overholdt i henhold til gældende regler i Grupa Azoty Zakłady Azotowe Kędzierzyn SA Vi bekræfter, at PROTAN ELMARK har de nødvendige tekniske faciliteter og medarbejdere, der sikrer høj kvalitet og rettidig montering af vanskelige og komplicerede opgaver. Vi kan anbefalePROTAN ELMARK som en erfaren og pålidelig entreprenør.

Send forespørgsel

Administratoren af dine data er PROTAN ELMARK
KLIK og lær mere om at beskytte dine data.
Consent to the processing of personal data
Consent to contact in electronic form (e-mail)

Ring til os

+48 61 813 45 23

Eller direkte med salgsafdelingen

Dette websted bruger cookies til statistiske, analytiske og markedsføringsmæssige formål, herunder for at undersøge dine interesser.
Du kan specificere betingelserne for opbevaring og adgang til cookies i din browser. Mere